inne

Juleselskap på Sveinhaug

Fra midten av november starter førjulstida på Sveinhaug. Vi fyrer i peis og ovner, pynter huset med granbar og lys, og tar imot grupper fra seks til seksti personer til førjulsarrangement av alle slag.  Menyen skifter til dype, gode julesmaker,  men ribbe og pølse på den tradisjonelle måten er det ingen som får før på julekvelden her hos oss. 

 

Vårt mål er å lage veldig god mat som passer til stedet, kulturen og anledningen. Vi legger stor omtanke i maten, fra jord til bord. Mye er hentet i vår egen økologiske kjøkkenhage og fra dyktige kolleger i nærområdet. Vi har en nordisk, grønn og rustikk  profil, og bruker mye grønnsaker, frukt og bær. Menyen er basert på de råvarene som har tradisjoner i området, med Sveinhaugkjøkkenets egne, oppdaterte vri. Vi har ingen satte menyer, men venter til vi ser hva som er de beste og mest interessante råvarene i sesongen. 

 

Gi beskjed dersom dere vil innom butikken, så åpner vi den for dere. Der har vi kortreiste og økologiske varer, fine julegaver som ferdigpakkede poser med varer fra Mjøsgårdene.  En sjelevarmer rundt bålgryta og en snack passer fint til den lille handlerunden.

 

Historisk, vakkert, avslappet, – og helt for dere selv

Grunnpriser

 

 

Hos oss får dere huset for dere selv, og betaler en grunnpris for det. Med i prisen er Ingeborgs fortelling om huset og gården, – til aperitiffen eller til kaffen.

 

 

På dagtid: kr 2500,- inntil 12 personer, – deretter kr 100,- per kuvert for rigging og selskapsoppdekking.  På kveld og helg, kr 3200,- inntil 12 personer. Deretter kr 100,- per kuvert.

 

 

Menypriser

 

 

Velg størrelse på menyen og gi oss beskjed om det er noen allergier eller annet i selskapet, så kommer vi tilbake til dere med menyinnholdet når det nærmer seg dagen.

 

 

Ingeborgs sjelevarmer  ved ankomst, kr 100,-
Krydret epledrikk, med eller uten calvados.

 

En liten snack til sjelevarmeren, fra kr 120,-

 

Toretters lunsj;  førjulstallerken, dessert og kaffe. kr 390,-.
Glass vin/ lokalt øl, kr 120,- Glass lokalt alkoholfritt drikke, kr 50,-

 

Treretters førjulsmiddag, kr 640,-,
Vinpakke, kr 480,- / Alkoholfri drikkepakke, kr 200,-

 

Femretters julesmaksmeny, kr 720,-
Vinpakke, kr 600,- /Alkoholfri drikkepakke, kr 250,-

 

Vi har gode, økologiske viner, lokalt håndverksøl, delikat akevitt,  fyldig avec, kule, kortreiste drinker, og friske, alkoholfrie drikker fra Ringsakerhagene. 

 

 

Bestill eller spør om skreddersøm  her