inne

Skihelg med venner!


Mjøslandskapet har fått vinterkåpa på, – det er ski ut og ski inn, og finfine løyper i det vakre kulturlandskapet. Det skal også sies at det bare er en halvtime til Sjusjøen herfra, men det er noe eget med å spenne på seg skia på trappa, da.

After ski på Sveinhaug starter med sjelevarmer og hygge foran peisen mens dere venter på middagen rundt langbordet.

Vi har fem rom, og tar imot grupper på minimum fem personer. Og da har dere huset for dere selv! Under finner dere priseksempler på helgeopphold, men midtuke er også mulig, – en natts opphold også. Ta kontakt, så finner vi ut av det.

Les mer om rommene her

Fredag ettermiddag/ kveld

Ankomst til en kortreist cocktail foran peisen før vi dekker opp til fredags-comfort food . Resten av kvelden bruker dere huset og stuene som dere vil, til skravling, lesing, strikking, spill, quiz, låner gitaren eller pianoet, eller bare slapper av i stuene. Vi vil at dere skal føle dere som hjemme.

Lørdag

Frokost når det passer dere. Vi ordner nistepakker til skituren. Det finnes løypelengder som passer alle. Når dere er tilbake fra turen, venter sjelvarmer og snack foran peisen. Dere slapper av i huset mens vi dekker langbordet til kveldens smaksmeny, og finner gode viner til.

Søndag

Søndagsfrokost når det passer dere. Ny skitur, – eller om du vil ha tips til bra steder å besøke i nærheten får du gjerne det.

Pris

Per person på dobbeltrom, to netter, med måltider og drinker som over; kr 3600,-. Annet drikke kommer i tillegg. Vil du ha rommet for deg selv er det 600,- i tillegg.

Bestilling til ingeborg@sveinhauggard.no
eller ring Ingeborg på 909 38 045 om du lurer på noe.