inne

Familie- og vennehelg


med høy stemning og huset for dere selv!Vår vakre, tilbakeførte hovedbygning ble bygget som lystgård, og hver generasjon har holdt festtradisjonene godt vedlike siden dengang. Enten anledningen er stor eller liten, er stemningen høy rundt bordet hos oss. Vi gir dere en hjemlig og hyggelig ramme, akkurat passe høytidelig og avslappet. Maten er særdeles velsmakende, på de beste råvarer fra området som passer i sesongen og til begivenheten.Ankomst fredag eller lørdag ettermiddag til en kortreist cocktail og litt snack i peisestua. Ingeborg er eier og driver og har også stått for restaureringsarbeidet. Hun tar imot dere og forteller gjerne historien om Sveinhaug.

Middagen er en rustikk smaksmeny eller en treretter, alt etter sesong og anledning.


Bestill her, og få flere valgmuligheter på helger i april, mai og juni.


Her er våre fine, historiske rom, tilbakeført til interiørene fra siste halvdel av 1800-tallet. To store (25 m2) og tre mindre (12m2), alle med dobbeltsenger. Bad og toaletter er på gangen, slik at den gode romfølelsen og den opprinnelig strukturen er bevart.

Våre mest morgenfriske gjester kommer gjerne tuslende ned for å hente morgenkaffen sin i slåbrok og tøfler. Det finner dere på alle rom.

Frokosten står klar i hagestua når det passer dere, og trenger dere tips om flere fine ting å gjøre den helgen, er det bare å spørre.

Pris per person, i grupper på minimum fem voksne: Fra kr. 1970,- 

Dobbeltrom med frokost, kr 2100,-
Hvis du vil ha dobbeltrommet for deg selv, kr 1350,-
Kortreist cocktail og snack, kr 260,-
Smaksmeny eller treretters middag, etter sesong og anledning, kr 660,-
Drikke kommer i tillegg, og annen servering kan gjerne avtales.Bestill familie- og vennehelg her.