Kunstnertaffel


Sommmersesongen innledes med åpning av Bente Bøyesens malerieutstilling Eternell i Galleriet, med påfølgende kunstnertaffel i Godværskafeen. Bordet dekkes med mange små middags- og sideretter, fra grill og bakerovn, kjøkkenhage og lokale produsenter.

Kveldens gjestekokk er Tore Namstad, en av landets topp kjøkkensjefer, – eller komfyrarbeider, som han helst kaller seg, – nå medeier og driver av Stock Oslo, Kafé Oslo, Kafé Løve, – og snart restauranten på nye Deichman. Dessuten er han en svoren Sveinhaug-venn. Dette blir en bra kveld!

Søndag 30. juni

Kl. 14.00: Åpning i Galleriet. Eternell. Bente Bøyesen, malerier.
Program kommer. Salgsutstilling. Fri inngang.
Kl. 16.00: Kunstnertaffel i Godværskafeen med gjestekokk Tore Namstad. Pris kr 660,-

Bordbestilling her

Skulle det bli dårlig vær har vi back-up innomhus.