inne

Bryllup

I hovedbygning og hage

 

Hovedbygningen vår er som skapt for fest, og de tre stuene på rad er en vakker ramme om den store dagen. Vi kan dekke til ca 40 personer i storstua, pluss ca 20 i hagestua, dvs. 60 totalt. Stuene ligger enfilade.

 

Vi ordner alt av mat drikke, oppdekking og pynt. Vi kan også være behjelpelig med vielse på gården, musikk til festen, spellemann til brudetog, eller kulturprogram dagen derpå.

 

Leie av hovedbygning med hage; kr 8000,- inntil 12 personer, deretter kr 100 per kuvert i selskapsoppdekking, som inkluderer rigging av bord og stoler, hvite duker og stoffservietter, pynting med husets egne blomster, servering etc.

 

Bryllupsmenyer

Treretters festmiddag med kaffe, 640,-

Fireretters festmiddag med kaffe, 780,-

Sveinhaugs bryllupstaffel, med varme og kalde småretter etter sesong og vær, med dessert og kaffe, 690,-

 

 

I galleriet

 

 

 

 

Den tidligere potetkjelleren brukes til kunstgalleri i høysesongen, men i mai, juni og september kan galleriet  til store fester for deg som vil ha en råere stil. Vi kan dekke til 100- 150 gjester her.  Her serverer vi gjerne rustikke retter som supper, gryter, grill, salater, osv. Det er god plass til liveband og dans.  Dere benytter bio-toaletter i låven. 

 

Leie av galleriet, fra kr 8000,- inntil 12 personer, deretter kr 100,- per kuvert i selskapsoppdekking, som inkluderer rigging av bord og stoler, linduker og stoffservietter, pynting med husets egne blomster, etc. Treretters rustikk meny, kr 590,- per person.

 

 

 

     

 

  video og alle foto på denne siden: @lysbilderlongva