inne

Bryllup

Ferdig duket i vår vakre hovedbygning

 

Hovedbygningen vår er som skapt for fest, og de tre stuene på rad er en vakker ramme om den store dagen. Vi kan dekke til ca 40 personer i storstua, pluss ca 20 i hagestua, dvs. 60 totalt. Stuene ligger enfilade.

 

Vi ordner alt av mat drikke, oppdekking og pynt. Vi kan også være behjelpelig med vielse på gården, musikk til festen, spellemann til brudetog, eller kulturprogram dagen derpå.

 

Hovedbygning med hage, kr 8000,- inntil 12 personer, deretter kr 100 per kuvert i selskapsoppdekking, som inkluderer rigging av bord og stoler, hvite duker og stoffservietter, pynting med husets egne blomster, servering etc.

 

 

Bryllupsmenyer

 

 

Aperitiff, kr 90,-

 

 

Treretters bryllupsmiddag, kr 670,-
Vinpakke, fire glass, kr 480,- / Alkoholfri drikkepakke, kr 200,-

 

 

Fireretters bryllupsmiddag, kr 790,-
Vinpakke, fem glass, kr 600,- / Alkoholfri drikkepakke, kr 250,-

 

 

 

Mer om maten vår finner du her     Mer om overnattingen finner du her.

 

Vil du bestille, eller har du spørsmål, ta kontakt med oss her.

 

 

 

Bryllup i egen regi i galleriet

 

Klikk på bildet for å se Theas og Tores oktoberbryllup i Galleriet.

 

Den tidligere potetkjelleren brukes til kunstgalleri i juli, men i mai, juni, august og september leies det 250 m2 store, hvitkalkede kjellerlokalet ut til fester for dere som vil ha en rustikk ramme om dagen. Her kan det dekkes for 100- 150 gjester, det er god plass til liveband og dans.  Dere ordner alt selv av mat og drikke, pynting og dekking. Bord og stoler inngår i leien. Dekketøy o.a kan leies av oss. Dere benytter bio-toaletter i låven. 

 

Leie av galleriet, kr 15 000,- inkludert bord og stoler, og tilgang på lokalet i fem dager; fra torsdagen før bryllupet til og med mandagen etter. Prisliste på leie av duker, dekketøy, teknisk utstyr o.a  på forespørsel.

 

 

Vielse på gården

 

 

 

Vi synes det er ekstra stas med vielse på gården, og har flere muligheter til vakre seremonier. Pris på forespørsel.

 

 

 

     

 

  video og alle bryllupsfoto på denne siden: @lysbilderlongva