inne

Hagehistorisk marked

Lørdag 1. og søndag 2. september 2018

Har du varer og tjenester  vi trenger i en gammel hage? Vil du stille ut på landets hyggeligste hagemarked? – Ta kontakt med oss.

 

Hagehistorisk marked på Sveinhaug gård i Ringsaker har etablert seg som den store møteplassen for alle som på en eller annen måte har glede av historiske hager. For tiende år på rad åpnes tun, uthus og hage på Sveinhaug gård, med en rekke utstillere og foredragsholdere, som alle bidrar til å høyne interessen og forståelsen for historiske hager, og for hager som et kulturminne. Her kan du oppdatere deg på hva som finnes på markedet av varer og tjenester vi trenger i gamle hager, du får kunnskap om gamle hager generelt, og du får historien til noen vakre, restaurerte anlegg spesielt. Bli med på demonstrasjoner, og møt spesialister som kan gi deg svar på spørsmål om akkurat din gamle hage.

 

 

Program kommer

 

 

 

 

 

Inngang kr 100,- for voksne, gratis for barn.

Billetten gjelder begge dager, og inkluderer alle foredrag og demonstrasjoner.

Gratis parkering.

 

ingeborg@sveinhauggard.no

tel: 62 36 44 21 mob: 909 38 045

 

I samarbeid med

Magasinet Norske hjem

Norges grønne fagskole – Vea

Veibeskrivelse

Hvis du kommer sørfra, for eksempel fra Hamar: Ta av E6 ca 6 km etter Br. dal, skiltet til Gaupen. Følg så skiltet til Ringsaker kirke, 6 km (To ganger til høyre med det samme du har tatt av E6). Du er nå på Åshøgdvegen, og Sveinhaug ligger i motsatt ende av den, nesten nede ved Ringsaker kirke, på venstre side. Rød mjølkerampe og skilt ved veien.

 

Hvis du kommer nordfra, for eksempel fra Lillehammer: Ta av E6 rett etter Mjøsbrua, -mot Moelv. Kjør rett fram i første rundkjøring – mot Ringsaker kirke, 3 km. Med det samme du har passert kirken tar du til venstre, – mot Ås.  Du er nå på Åshøgdvegen, og gården ligger på høyre side, 300 m etter kirken. Rød mjølkerampe og skilt ved veien.