inne

Husmannsplassen

Sveinhaugbækken var opprinnelig husmannsplass under Sveinhaug, og brukes nå som en overnattingsenhet for pensjonatet. Huset er ledig for overnatting med selvhushold i kortere og lengre perioder i vinterhalvåret, mellom oktober og juni. Vi leier fortrinnsvis ut til firmaer, med alt inkludert; varme rom, oppredde senger, sluttrengjøring og vaktmestertjenester. Ukeleie er fra 5000, – avhengig av antall beboere og lengde på oppholdet; minimum en uke. Ta kontakt om pris. Leien innbetales på forskudd.

 

Plassen ligger landlig og idyllisk mellom åkre, ved skogkanten og en bekk, 500 meter fra gården. Huset er hyggelig, landlig og nordisk innredet med alt som trengs, – som et hjem. Dere kommer til varmt hus med oppredde senger, bruker hagen og uteområdene som det passer, og har tilgang på en garasjeplass i låven. Det er trådløst nett, tv og vaskekjeller. Vi  står til disposisjon med vaktmestertjenester og renhold om ønskelig. Vi kan også catre etter nærmere avtale.

 

Huset er pent og nyoppusset. Opprinnelige paneler og tregulv er hentet fram og linoljemalt, nytt kjøkken er installert.

 

 

Første etasje:

Vindfang med romslig garderobe

bad/ wc med dusjkabinett.

Kjøkken/allrom med spiseplass, peisovn og stueavdeling.

Stort soverom med dobbeltseng og utgang til liten, overbygd veranda.

Annen etasje:

Trapperom med arbeidsbenk under skråtak

Stort soverom med dobbeltseng, 180

Mindre soverom med enkeltseng, 1m

Lite soverom med enkeltseng 90 cm

wc

garderober og kott.

Vaskemaskin i kjelleren.

 

Sveinhaugbækken er en landlig idyll, stille og rolig med fine turmuligheter. Skogen er nærmeste nabo, med inngang til fine turstier.  Det er en km ned til Mjøsa med offentlig strand og båthavn. Naturreservat og nasjonale kulturminner i turavstand. Vi har flotte skiløyper når vinteren er med oss, og et stort løypenett. Det er 5 km til nærmeste tettsted Moelv som har alt du trenger til daglig, 12 km til kommunesenteret Brumunddal, og under en halvtime (ca 30 km ) til alle Mjøsbyene: Hamar, Lillehammer og Gjøvik , med kunstgallerier og kulturhistoriske museer, konsert- og teaterscener, kinoer, hyggelige sentrumsgater og utesteder. En halvtime også til Sjusjøen, med Norges fineste løyper, enten dere trener til Birken eller bare liker å gå på ski. Alpinbakke i Natrudstilen, og tre kvarter til Hafjell.

 

Området byr også på en rekke hyggelige og landlige kultur- og matopplevelser fra våre dyktige kolleger i nettverkene Midt i Mjøsa og Mjøsgårdene.

 

800 m til bussholdeplass ved Ringsaker kirke, med skole- og arbeidsbuss nordover til Moelv, Gjøvik og Lillehammer, og sørover til Brumunddal og Hamar. Timesruter til Moelv på dagtid på hverdager. Togstasjon i Moelv, med timesruter på inter-Citytoget (Oslo- Gardermoen- Hamar- Lillehammer). Vi har noen sykler til utlån.
Innsjekk og utsjekk på gården, dere henter nøkkelen og gjør eventuelle andre avtaler der.
Det er under to timers kjøring fra Oslo, 1 t time og 20 min fra Gardermoen. Eiendommen ligger like sør for Mjøsbrua.